Imre Andrea

Personal trainer

Te salut ,
Numele meu este Imre Andrea și sunt antrenor personal din 2007, anul în care am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, am urmat Masteratul în Managementul Activității
Fizice și Sportului după care , am participat la multe cursuri în țară și  în străinătate în domeniul sportului.

Primul contact cu sportul a fost la vârsta de 10 ani , iar primul concurs câstigat pe nivel de județ a fost în 1996 , anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Sighisoara în Tg. Mureș pentru a-mi urma visul.

Alergarea , prima mea pasiune a devenit iubirea mea și cu timpul munca mea. Multiplă Campioană Natională la Atletism, un loc 3 la Balcaniada m-au făcut să înființez și asociația sportivă *Born to run*, un club dedicat iubitorilor de alergare. Împreuna cu clienții, colegii și prietenii mei am și alergat primul meu maraton în anul 2014 la Budapesta, și nu ne-am oprit aici, au urmat și vor mai urma multe. 

În 2014 am reușit să aduc în Tg.Mureș cele mai renumite clase din lume, programele Lesmills, am devenit Instructor BODYPUMP, CXWORX și am terminat și cursul de Lesmills Certified Group Manager. Pentru a putea predea la cel mai înalt nivel , am terminat si cursul de Advanced instructor in BODYPUMP.

Am experimentat multe lucruri în viața mea până acum, am fost angajat al unei firme de vânzări, am lucrat la contabilitate, ca maseur , ca  profesor de Educație Fizică și Sport,  Antrenor de Atletism , am avut succes dar și eșecuri care m-au costat enorm de mult, dar toate acestea m-au făcut mai puternică, completă , optimistă și încrezătoare si sper o sursă de inspirație și încurajare pentru multă lume.

Din 2009 am început să lucrez la sala de fitness GOLD GYM, lăsând în urmă celelalte joburi .

Munca este pasiunea mea și de aici și visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de Fitness, să prețuiasca sănătatea și să își găsească echilibrul între corp, minte și suflet.


Sper să pot împărtăși cunoștințele , experientele mele, să ofer sfaturi despre ce a funcționat cel mai bine la mine și la clienții mei de până acum. 

De când am născut-o pe fetita mea, Viktoria , îmi dedic mai mult timp  familiei mele, consider că reușesc să țin balanța cele două pasiuni ale mele, munca si viața de familie.

Mă simt binecuvântată pentru că pot avea o relație apropiata , ca pot lucra alături de voi, pentru a promova viața sănătoasă în care cred cu adevărat!

Multumesc ca ai ales să citești aceste rânduri și sper să găsești lucruri utile aici care să contribuie la drumul tău spre o viață echilibrată! 
Andy Imre

Certificate și diplome