Imre Andrea

Personal trainer

Te salut ,
Numele meu este Imre Andrea și sunt antrenor personal din 2007, anul în care am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, am urmat Masteratul în Managementul Activității
Fizice și Sportului după care , am participat la multe cursuri în țară și  în străinătate în domeniul sportului.

Primul contact cu sportul a fost la vârsta de 10 ani , iar primul concurs câstigat pe nivel de județ a fost în 1996 , anul în care m-am mutat din orașul meu natal, Sighisoara în Tg. Mureș pentru a-mi urma visul.

Alergarea , prima mea pasiune a devenit iubirea mea și cu timpul munca mea. Multiplă Campioană Natională la Atletism, un loc 3 la Balcaniada m-au făcut să înființez și asociația sportivă *Born to run*, un club dedicat iubitorilor de alergare. Împreuna cu clienții, colegii și prietenii mei am și alergat primul meu maraton în anul 2014 la Budapesta, și nu ne-am oprit aici, au urmat și vor mai urma multe. 

În 2014 am reușit să aduc în Tg.Mureș cele mai renumite clase din lume, programele Lesmills, am devenit Instructor BODYPUMP, CXWORX și am terminat și cursul de Lesmills Certified Group Manager. Pentru a putea predea la cel mai înalt nivel , am terminat si cursul de Advanced instructor in BODYPUMP.

Am experimentat multe lucruri în viața mea până acum, am fost angajat al unei firme de vânzări, am lucrat la contabilitate, ca maseur , ca  profesor de Educație Fizică și Sport,  Antrenor de Atletism , am avut succes dar și eșecuri care m-au costat enorm de mult, dar toate acestea m-au făcut mai puternică, completă , optimistă și încrezătoare si sper o sursă de inspirație și încurajare pentru multă lume.

Din 2009 am început să lucrez la sala de fitness GOLD GYM, lăsând în urmă celelalte joburi .

Munca este pasiunea mea și de aici și visul meu să ajut cât mai multe persoane să se îndrăgostească de Fitness, să prețuiasca sănătatea și să își găsească echilibrul între corp, minte și suflet.


Sper să pot împărtăși cunoștințele , experientele mele, să ofer sfaturi despre ce a funcționat cel mai bine la mine și la clienții mei de până acum. 

De când am născut-o pe fetita mea, Viktoria , îmi dedic mai mult timp  familiei mele, consider că reușesc să țin balanța cele două pasiuni ale mele, munca si viața de familie.

Mă simt binecuvântată pentru că pot avea o relație apropiata , ca pot lucra alături de voi, pentru a promova viața sănătoasă în care cred cu adevărat!

Multumesc ca ai ales să citești aceste rânduri și sper să găsești lucruri utile aici care să contribuie la drumul tău spre o viață echilibrată! 
Andy Imre

 

 

 

 

Experiență profesională :

2009 – prezent  Instructor fitness , aerobic

2007 -2010 Profesor educatie fizică și sport , antrenor atletism  la Liceul cu program sportiv – Szasz Adalbert ,Scoala Gimnaziala Livezeni ,Avram iancu

Secretariat Liceul cu program  sportiv Szasz Adalbert 2005-2007

1996-2009 de performanță – atletism

 

Educație și formare

2019 Certificare instructor Lesmills Tone

2015 Certificare Instructor Avansat Lesmills Bodypump – Oslo, Norvegia                  2014 Certificare Instructor Lesmills  Bodypump – Warsaw, Czeh Republic

2014 Certificare Group fitness Manager –  Czech Republic

2014 Certificat Instructor Fitness –  Bucuresti

2014 Certificare Instructor Lesmills cxworx – Warsaw

2013 Cycling Instructor 2013, 2014 Move on – Bucuresti

2012 Workshop Yoga – JULIO Papi , Bucuresti

2012 Certificat Instructor Steel Tonic, steel training – Bucuresti

2010 Certificat de acordare a Definitivării în învățământ

2008 Certificat de absolvire Departementul pentru pregătirea personalului didactic

2006 – 2008 Scoala Postliceala,  Tehnician maseur

2007-2009 Masterat Managementul activitatilor sportive

2002 -2007 Facultatea de Educatie Fizica si sport

Certificate și diplome